tiistai 18. elokuuta 2015

NYC Orientation camp

No nyt on ainaki jalat kipeenä :D Kierreltii ympäri New Yorkia ja yhtenä päivänä tuli käveltyä ainaki 25km ja kyl se aika rankkaa oli tossa auringon paahteessa x)

Eli siis sanoin moikat perheelle ja kavereille lentokentällä, oli vähän haikeeta, mut ei tullu itkuu ku en oikee ees tajunnu et nyt tosiaa oon lähös. 
 
 
Lensin eka Suomesta Amsterdamiin ja siellä vaihoin Nyciin menevään koneeseen. Nycin lentokentällä meitä vastassa oli meidän orientaatioleirin ohjaaja. Kentältä mentiin bussikuljetuksella meidän hostellille, joka sijaitsee keskellä Manhattania. Huoneet oli kuuden hengen huoneita ja aamupala sekä illallinen tarjottiin meille siellä.
Saapumispäivänä ei ehitty muutakun syödä ja mennä nukkumaan. Kyllä nukutti hyvin ku oltiin yli 24h oltu hereillä.
Seuraavana aamuna suuntasimme Times Squarelle ja kävimme Rockefeller Centerin huipulla. Central park tuli myös nähtyä ja illalla mentiin uudestaan Times Squarelle katsomaan upeita valoja.

 
Toisena päivänä mentiin lautalla liberty islandille katsomaan vapauden patsasta. Käytiin myös China townissa ja Little italyssa. Illalla mentiin kattomaan Brooklyn heights ja musta se oli koko reissun upein nähtävyys. Vikana päivänä saatiin valita neljästä vaihtoehdosta, et mitä halutaan tehä ja valitsin tottakai shoppailun :P
 
 

Leiri oli tosi kiva ja onnistunut, mut parasta siinä oli ihmiset keihin tutustuin. Leirillä oli yhteensä 101 vaihtaria, et ihan kaikkiin ei ehtinyt tutustua, mut suurimman osan kanssa sai kunnolla juteltua. "Meiän porukkaan" kuulu 3 suomalaista, 3 hollantilaista, 3 italialaista ja välil pari espanjalaista, tsekkiläistä ja itävaltalaista.

Mut nyt se todellinen seikkailu vasta alkaa!

-mariakarolinaa

1 kommentti: